Monday, July 13, 2009

harini bersamaan dgn hari isnin .

aku da penat pikir pasal org lain . . .
sb , bile aku pk balik , , ,
ade ke owg pk pasal aku ? ? ?


monday monday !

harini moodown sedunie .
apahall ? kaw dah la bersikap jahat !
:(( ape kene dengan kaw skarang nih ?
dah berubah gile . dulu mase geng kaw tu tadek ,
takde pulak kaw macam nih .
sekarang , aku cop kaw sbg pemalas + serabai !
yep , duluk aku tabik kaw . smart doe ,
tapik kenape sekarang ? ape masalah kaw ?
mungkin sb ade geng kan ?
kenape nak jerit2x kat ktowg ?
ape salah nye cakap baik2x ? ni tak , terus sound BOOM camtu jek .
mungkin kaw nak tunjuk betape hebat nye kaw kat kawan kaw tu kan ?
kaw igt ktowg takde maruah ? wattahell !
hm , stop bout this can we ?

ni lagik satu .
saye agak kurang suke la kat mereka2x yg tataw appriciate nih .
bukan mintak dipuji , sekurg2x nye , smile boleh ??
nak ikot mood je nape ?
aku nak down jugak la minggu nih .
bole ? yup ! akan dicop , menggedik . hm , :(
terkesime . terkesime . terkesime !
sanggop betul kaw ?
wtv ! malas pk .

CIKMAI :: kesian kat korng , hm . nak wat cane , usaha lagik . chayokk2x !

6 comments:

paraxixth said...

kalau smile tak ikhlas wat pe.

anda seorang yang menghargai?

ayien ; iena said...

sabo sabo..
ada hikmah dsbalik sume ni.
hee~

rukhi said...

relax r..
dak tu kn da berubah..
siyes aku pn bengang

maizatul. said...

paraxixth : yep ! saye rasela . :p

maizatul. said...

ayien : ye , mungkin . :)

maizatul. said...

rukhi : taw tape beb ! sialan .

Monday, July 13, 2009

harini bersamaan dgn hari isnin .

aku da penat pikir pasal org lain . . .
sb , bile aku pk balik , , ,
ade ke owg pk pasal aku ? ? ?


monday monday !

harini moodown sedunie .
apahall ? kaw dah la bersikap jahat !
:(( ape kene dengan kaw skarang nih ?
dah berubah gile . dulu mase geng kaw tu tadek ,
takde pulak kaw macam nih .
sekarang , aku cop kaw sbg pemalas + serabai !
yep , duluk aku tabik kaw . smart doe ,
tapik kenape sekarang ? ape masalah kaw ?
mungkin sb ade geng kan ?
kenape nak jerit2x kat ktowg ?
ape salah nye cakap baik2x ? ni tak , terus sound BOOM camtu jek .
mungkin kaw nak tunjuk betape hebat nye kaw kat kawan kaw tu kan ?
kaw igt ktowg takde maruah ? wattahell !
hm , stop bout this can we ?

ni lagik satu .
saye agak kurang suke la kat mereka2x yg tataw appriciate nih .
bukan mintak dipuji , sekurg2x nye , smile boleh ??
nak ikot mood je nape ?
aku nak down jugak la minggu nih .
bole ? yup ! akan dicop , menggedik . hm , :(
terkesime . terkesime . terkesime !
sanggop betul kaw ?
wtv ! malas pk .

CIKMAI :: kesian kat korng , hm . nak wat cane , usaha lagik . chayokk2x !

6 comments:

paraxixth said...

kalau smile tak ikhlas wat pe.

anda seorang yang menghargai?

ayien ; iena said...

sabo sabo..
ada hikmah dsbalik sume ni.
hee~

rukhi said...

relax r..
dak tu kn da berubah..
siyes aku pn bengang

maizatul. said...

paraxixth : yep ! saye rasela . :p

maizatul. said...

ayien : ye , mungkin . :)

maizatul. said...

rukhi : taw tape beb ! sialan .