Thursday, December 16, 2010

wayang

SEMAK ! kalaw dah lama xberbloging , ini lah jadinya . tangan gatal sangat tak habis2x nak buat post baru .
tapi tapi , sukahati . blog aku , kaw xsuka xpayah baca . kan kan ? kan ke xkan ?? hee ~
tadi , baru je tadi . klua wayang jap dengan mereka .
seronok , lame gila tiada menjumpai -ayatSerabai , persetankan ia .
maka , keluarlah gamaknya . menonton cerita 'AkuMasihDara' (AMD) , bolehlah .
tajuk cerita , bikin panas gak .
parent tanya , tengok cite ape ?
aku diamkan aja , sebab cam terlampau bahaya sangat . haishh
bolehlah cite tu , rating- 3 1/2 bintang . AsyrafMuslim hensem sangat , yana punye watak kalaw lurusbendul mmg menjadi . banyak gelak la aku tadi .
balik umah , dah bukak kasut ni . 'lepak mamak jum' , jadah ! keluar balik pakai kasut . *tipu-masuk rumah , ke toilet kerana xtahan dah. haha
AMD poster

well , aku mmg dah agak . kalaw duduk rumah mmg xde ape pun buat .
stakat tolong mak lipat kain , eleh ! mmg aku buat la *tipu
busan siut , kerja ? aku fikir tahundepan baru ada sampai itu seru .
jadi , bajet2x bulan Dis ni rilek2x dulu kat umah sebab baru abes exam .
ahh ! mmg menghabeskan bogheh jo la keje aku .
bangun tido , tengok bekpes atas meja . pastu masuk toilet , keluar makan . lepas habis makan , tanpa mandi dan kemas katil - online . HAHA ~ sampai ke petang . mmg kejadah anakdara ape aku xtaw . aku rasa ini anakdaramoden . yekah ? baik koreklubang kubur , masuk dan timbus diri sendiri la . esok pun aku fikir , aku akan bangun lewat . tapi xde ah lewat mane pun . hee ~


sekarang - aku rasa macam nak tengok TheSosialNetwork lah :|
tapi - fulus fulus , bole kasi pinjan sikit hah ? hee ~
salam , papai

2 comments:

ciEk NiENa said...

wah, dah tengok aku maseh dara? so, besh x? HUHU..

maizatul. said...

ciek , bole tahan la . kelakar2x aje . :)

Thursday, December 16, 2010

wayang

SEMAK ! kalaw dah lama xberbloging , ini lah jadinya . tangan gatal sangat tak habis2x nak buat post baru .
tapi tapi , sukahati . blog aku , kaw xsuka xpayah baca . kan kan ? kan ke xkan ?? hee ~
tadi , baru je tadi . klua wayang jap dengan mereka .
seronok , lame gila tiada menjumpai -ayatSerabai , persetankan ia .
maka , keluarlah gamaknya . menonton cerita 'AkuMasihDara' (AMD) , bolehlah .
tajuk cerita , bikin panas gak .
parent tanya , tengok cite ape ?
aku diamkan aja , sebab cam terlampau bahaya sangat . haishh
bolehlah cite tu , rating- 3 1/2 bintang . AsyrafMuslim hensem sangat , yana punye watak kalaw lurusbendul mmg menjadi . banyak gelak la aku tadi .
balik umah , dah bukak kasut ni . 'lepak mamak jum' , jadah ! keluar balik pakai kasut . *tipu-masuk rumah , ke toilet kerana xtahan dah. haha
AMD poster

well , aku mmg dah agak . kalaw duduk rumah mmg xde ape pun buat .
stakat tolong mak lipat kain , eleh ! mmg aku buat la *tipu
busan siut , kerja ? aku fikir tahundepan baru ada sampai itu seru .
jadi , bajet2x bulan Dis ni rilek2x dulu kat umah sebab baru abes exam .
ahh ! mmg menghabeskan bogheh jo la keje aku .
bangun tido , tengok bekpes atas meja . pastu masuk toilet , keluar makan . lepas habis makan , tanpa mandi dan kemas katil - online . HAHA ~ sampai ke petang . mmg kejadah anakdara ape aku xtaw . aku rasa ini anakdaramoden . yekah ? baik koreklubang kubur , masuk dan timbus diri sendiri la . esok pun aku fikir , aku akan bangun lewat . tapi xde ah lewat mane pun . hee ~


sekarang - aku rasa macam nak tengok TheSosialNetwork lah :|
tapi - fulus fulus , bole kasi pinjan sikit hah ? hee ~
salam , papai

2 comments:

ciEk NiENa said...

wah, dah tengok aku maseh dara? so, besh x? HUHU..

maizatul. said...

ciek , bole tahan la . kelakar2x aje . :)