Thursday, December 10, 2009

gayut je keje , puii !

phew , 4 hari merana di kampung !
aku dah agak yang aku tak sempat nak update mase nak balik kampung tu
haiiyakk ! cilake .
aku dengan mood yang sangat tak stabil balik kampung tu ,
dahla baru c**** en . huu ~
muke ketat gila balik slangor aritu .malam pertama kat kampung en . .
phew ! *malam pertame ? sial je , wahahah ~
haa ~ hari pertama , malam dia tu aku pon tunggu mase bergayut dengan dayah .
nak sgt taw kenape aku c**** .
so aku kol , gayut tak igt dunia . gelak gilababi semua .
dah tu kan , dy g cerita sumthing yang sangat menenangkan aku .
sangat tenang ! tiada rasa bersalah menyelubungi aku dah .
tiada kerunsingan , tiada kesedihan , tiada pemberat kepala , tiada kerisawan , tiada kebingungan , tiada kesakitan . .
yang ada sekarang cuma kegembiraan .
weyh ! sumpah hidup aman damai dan sangat indah lah .

masa ber'kol' dengan dayah aku ada dapat msg .
aku abaikan sebentar , ingat msg bodoh dari hotlink ingin meminta hutang.
tiba2x taka kol , aku angkat dan bergayut dengan dia pula .
2jam dood ! best ! tapi dia telah "memalukan" aku lah !
rase macam nak letak telepon , tapi aku bawak bersabar .
dah abeh gayot , aku tgk msg . .
rupa2xnya msg dari kawan baik .
dia kata dah clash ! erkk ! aku cam . . 'babe , wut happen ?'
then aku kol lah dia , super saver tak habis lagi lah . .
tapi tak angkat , tidur mati agaknya . .
aku pon teruskan kol taka . .
dan bergembira lah kami kembali bercakap2x .
tapi dalam hati sgt rasa bersalah sb tak kol dia ,
aku dah janji sebenarnya ~

besok pagi bagun dapat msg .
kawan baik kata , dia dah tidur lah !
ohh ! ek eleh , alasan kott . sb aku mati2x igt dy majok sb aku lambat kol .
mana tak nya dia bagi msg 2.30 pg , aku kol 4.30 pg .
takot sgt aku dia marah , alahaii
pahtoe dy kate , 'taklah syg , tidur'
kah3x . sejuk jap hati . . ngee ~
so, tiada apa yang berlaku cuma gembira gila jee !
senang2x masalah dapat dilupakan ,
thx dayah ! iloveyou .
eh , thx pade taka , kak dar dan aidil juga ya .
jasa tak dapat dilupa .

notababi :: nenek ada dirumah , behave urself dod ! eh , blog aku ni da stat wane wani . taksuka la pulak aku !

1 comment:

HAYAD said...

haros tabah dan kuat,kebagiaan kau kat depan nuh

Thursday, December 10, 2009

gayut je keje , puii !

phew , 4 hari merana di kampung !
aku dah agak yang aku tak sempat nak update mase nak balik kampung tu
haiiyakk ! cilake .
aku dengan mood yang sangat tak stabil balik kampung tu ,
dahla baru c**** en . huu ~
muke ketat gila balik slangor aritu .malam pertama kat kampung en . .
phew ! *malam pertame ? sial je , wahahah ~
haa ~ hari pertama , malam dia tu aku pon tunggu mase bergayut dengan dayah .
nak sgt taw kenape aku c**** .
so aku kol , gayut tak igt dunia . gelak gilababi semua .
dah tu kan , dy g cerita sumthing yang sangat menenangkan aku .
sangat tenang ! tiada rasa bersalah menyelubungi aku dah .
tiada kerunsingan , tiada kesedihan , tiada pemberat kepala , tiada kerisawan , tiada kebingungan , tiada kesakitan . .
yang ada sekarang cuma kegembiraan .
weyh ! sumpah hidup aman damai dan sangat indah lah .

masa ber'kol' dengan dayah aku ada dapat msg .
aku abaikan sebentar , ingat msg bodoh dari hotlink ingin meminta hutang.
tiba2x taka kol , aku angkat dan bergayut dengan dia pula .
2jam dood ! best ! tapi dia telah "memalukan" aku lah !
rase macam nak letak telepon , tapi aku bawak bersabar .
dah abeh gayot , aku tgk msg . .
rupa2xnya msg dari kawan baik .
dia kata dah clash ! erkk ! aku cam . . 'babe , wut happen ?'
then aku kol lah dia , super saver tak habis lagi lah . .
tapi tak angkat , tidur mati agaknya . .
aku pon teruskan kol taka . .
dan bergembira lah kami kembali bercakap2x .
tapi dalam hati sgt rasa bersalah sb tak kol dia ,
aku dah janji sebenarnya ~

besok pagi bagun dapat msg .
kawan baik kata , dia dah tidur lah !
ohh ! ek eleh , alasan kott . sb aku mati2x igt dy majok sb aku lambat kol .
mana tak nya dia bagi msg 2.30 pg , aku kol 4.30 pg .
takot sgt aku dia marah , alahaii
pahtoe dy kate , 'taklah syg , tidur'
kah3x . sejuk jap hati . . ngee ~
so, tiada apa yang berlaku cuma gembira gila jee !
senang2x masalah dapat dilupakan ,
thx dayah ! iloveyou .
eh , thx pade taka , kak dar dan aidil juga ya .
jasa tak dapat dilupa .

notababi :: nenek ada dirumah , behave urself dod ! eh , blog aku ni da stat wane wani . taksuka la pulak aku !

1 comment:

HAYAD said...

haros tabah dan kuat,kebagiaan kau kat depan nuh