Monday, June 7, 2010

askelim ! oo , askelim

pertanyaan pertama ! xmati ke makan ice cream banyak2x camni ? HAHA

mood saye sekarang sangat lah sangat teringin nak makan ice cream ! huaaaghh ! tolong lah saya belikan ice cream . malas nye nak keluar pegi beli . saye baru bukak fridge . dan ternampak La Cremeria . hahaha ! seronok . tapi dah nak habis . lepas ngap3x beberape sudu saye merasakan yang saye teringin nak makan padepop ! macam mane tah eje padepop , yang warne dy macam rainbow tu . huishh ! dulu pebret tu doe . asal habis je kelas sekolah rendah , pegi beli kat kedai mamak . mamak tu pon sampai kenal dah muke , pelanggan setia lah katekan . haha ~ dah taip2x ni en , tetibe terbayang ice cream BR ! ahh mahal ! tapi xpe , puas hati . heee ~ ngaaaa ! jom lah teman pegi jusco beli icecream . Jusco je yg paling dekat skarang . jom teman cepat ! :((

ouh ! mint ! suke jugak !

p/s :: dari tadi google image ice cream . terliur dah !!

macd punye pon bole tahan ! :D

2 comments:

naz said...

i rasa cuma paru2 berair haha

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

gua suka eskim pop..

Monday, June 7, 2010

askelim ! oo , askelim

pertanyaan pertama ! xmati ke makan ice cream banyak2x camni ? HAHA

mood saye sekarang sangat lah sangat teringin nak makan ice cream ! huaaaghh ! tolong lah saya belikan ice cream . malas nye nak keluar pegi beli . saye baru bukak fridge . dan ternampak La Cremeria . hahaha ! seronok . tapi dah nak habis . lepas ngap3x beberape sudu saye merasakan yang saye teringin nak makan padepop ! macam mane tah eje padepop , yang warne dy macam rainbow tu . huishh ! dulu pebret tu doe . asal habis je kelas sekolah rendah , pegi beli kat kedai mamak . mamak tu pon sampai kenal dah muke , pelanggan setia lah katekan . haha ~ dah taip2x ni en , tetibe terbayang ice cream BR ! ahh mahal ! tapi xpe , puas hati . heee ~ ngaaaa ! jom lah teman pegi jusco beli icecream . Jusco je yg paling dekat skarang . jom teman cepat ! :((

ouh ! mint ! suke jugak !

p/s :: dari tadi google image ice cream . terliur dah !!

macd punye pon bole tahan ! :D

2 comments:

naz said...

i rasa cuma paru2 berair haha

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

gua suka eskim pop..