Tuesday, June 8, 2010

solat 5 waktu sehari semalam

harini nak gedik2x .
semalam i ngadu ngn cik belog i nak makan askerim kan . .
semalam jugak i dapat . thx ye u , sanggup beli n datang rumah i bagi . i tak sangke kot .
tekejut jugak sebenanye . i ♥ u fatin !!
ahh ! double dutch i dapat smalam oke . :)) seronok .
kalaw harini i ngadu ngn cik belong i tringin nak makan cake secret recipe , agak2x i bole dapat ke ? HAHA ~ *joking .

dulu kan , tyme aku kecik . . aku blaja smayang . mmg la sume org blaja solat en .
blaja punye blaja , aku pon solat la ikut waktu yang dah ditetapkan .
pastu , mase solat tu , aku boleh pulak tepikir dan ikut logik akal . .
zohor ade 4 rakaat so rakaat pertame mesti kene ade 4 surah kene bace .
rakaat ke 2 , 3 surah . rakaat ke 3 , 2 surah . dan lain2x .
jadi rakaat demi rakaat sangat lame amek mase untuk dihabiskan .
runsing punye runsing tanye lah parent .
boleh pulak kene bantai gelak , logik ape bende tah aku buat .
pastu diperbetul lah , fuhh !

aku pon xpaham ape aku nak sampaikan . dah la , off !

p/s :: mud melilau , kalaw xpaham buat2x angguk jelah .

1 comment:

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

hahahaha..
aku nak komen bermotif..
tapi gagal..

Tuesday, June 8, 2010

solat 5 waktu sehari semalam

harini nak gedik2x .
semalam i ngadu ngn cik belog i nak makan askerim kan . .
semalam jugak i dapat . thx ye u , sanggup beli n datang rumah i bagi . i tak sangke kot .
tekejut jugak sebenanye . i ♥ u fatin !!
ahh ! double dutch i dapat smalam oke . :)) seronok .
kalaw harini i ngadu ngn cik belong i tringin nak makan cake secret recipe , agak2x i bole dapat ke ? HAHA ~ *joking .

dulu kan , tyme aku kecik . . aku blaja smayang . mmg la sume org blaja solat en .
blaja punye blaja , aku pon solat la ikut waktu yang dah ditetapkan .
pastu , mase solat tu , aku boleh pulak tepikir dan ikut logik akal . .
zohor ade 4 rakaat so rakaat pertame mesti kene ade 4 surah kene bace .
rakaat ke 2 , 3 surah . rakaat ke 3 , 2 surah . dan lain2x .
jadi rakaat demi rakaat sangat lame amek mase untuk dihabiskan .
runsing punye runsing tanye lah parent .
boleh pulak kene bantai gelak , logik ape bende tah aku buat .
pastu diperbetul lah , fuhh !

aku pon xpaham ape aku nak sampaikan . dah la , off !

p/s :: mud melilau , kalaw xpaham buat2x angguk jelah .

1 comment:

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

hahahaha..
aku nak komen bermotif..
tapi gagal..