Friday, April 10, 2009

hantu hantu !

fuyooh ! ya yg ngok . tela mmbuat aku takot arini hahah ~ pe cer smpai ade hantu kat skulah nie ?vodo tol ! :p . ngaha ~ pape pon simpati kat kaw wahai warge skulah ! haha ~

cerita ini ku tahu act , smalam . tataw plak siyes . sampai rasuk satu skul . hmm , sian saje kat korg . seb bek aku exstudent saje . sekadar mendenga cite lahh !
bangon td td dam kol 11pg . twos g masak telo 4 bekpes . then , ta mam dulu . on comp. tgk ya n syud on . haha ~ pagi bute suda on . pagi butekah ? (bertanye pade diri sendiri) haha ~ wtv la . ske ati aku la maw bgn kol bpew .


yg sgt pelik iala , kenape ya suda bgn tido ? padahal bwu 11.30 . kenapakah itu berlaku . haha ~ (ya kaki tdo :p) tetbe kecoh kat status , "weh korg taw ta kes kat skul smalam" . hatoyai ! ku taw la weii ! kes kne rasuk itu kan ? huu ~ tp tataw ctew sbena , poyo je . ngaha ~ aku nak confrence wehh ! cepatcepat ! bercerita , ngok saje . membuatkan aku gigil satu badan . cite benar ataw tpu tidak dketahui .

berseorangan diruma sangat menakutkan walawpon pagi itu buta . aha ~ sedang matahari terpacak , aku bising sambil meronta ronta ketakutan . tidak kesian kah kepadaku ? ahah ~ ya cite tade fulstop ohh ! cam mesen gunn je menyampai kan brite bagai radiokarat yang menaep ! huu ~ aku cakap takot dy bole wat dekk ! sampai ke satu tahap , aku tggal kan comp. dan duduk di ruang tmu sambil menonton tv tok beberape minit.


tv dibuke dan teros menekan punat remote control ke tv 705 bermaksud hits.tv . volume kukuatkan sampai boleh didengari jiran sekeliling . agar hilang ketakutan itu weii ! bapak kaw la . telupe jumaat arini . tv da menyalak2x . peduli ape , aku takot ni ! haha ~ dose ditanggung nurulmaizatulmazlan . ahh ! betambah beban di bahu kiri ku . hahah ~ kenape tibe2x rase menysall ? tidakk !!


oke, back to HANTU story . makcikguard tu kne kaco ! OMG , cite ni la yg wat aku seram sejuk dan tidak berani tok ke skula lg , tbe tbe angin kuat menyerbu kuat ke muka ku . cam ade yg ta kene je ,takottakot . haha ~ bapak kaw ! skula adela tmpat tidak slamat skunk ! jd kaw jgn g ke skula lg . x paya blaja sume . ahahah ~ aku na report NAJIB la , kate kat dy exskula aku ade hantu , suro dy wat skula baru kat tmpat len tok budak wm2 , wahahak ~ agar slamat !


kenape parent ku blk lambt sgt arini ? aku da la takot lolx . padan muke ya , gelaba kaw bile "ade lembage lintas blakang ko td" hahah ~ gelak gilebabeng ohh !
malas aku cite da . betol ke " budak pengakap kacaw pagar hantu tu ? bodo tol korg . otak letak bontot ! " uppps ! peduli pe aku . wekk ! ko rg la penghanco skola . haha ~ k la weh ! pe aku mepek tataw . sian korg bace . huu ~

2 comments:

nadya said...

wey mai!!
kerek ko..hehe..
knape ya suda bangun sdgkn br pkul 11.30?
kuang aja!!!haha!

ape yg dimerepekkan nurulmaizatul . said...

ahahh~.
betol kan ya?
ahha~

Friday, April 10, 2009

hantu hantu !

fuyooh ! ya yg ngok . tela mmbuat aku takot arini hahah ~ pe cer smpai ade hantu kat skulah nie ?vodo tol ! :p . ngaha ~ pape pon simpati kat kaw wahai warge skulah ! haha ~

cerita ini ku tahu act , smalam . tataw plak siyes . sampai rasuk satu skul . hmm , sian saje kat korg . seb bek aku exstudent saje . sekadar mendenga cite lahh !
bangon td td dam kol 11pg . twos g masak telo 4 bekpes . then , ta mam dulu . on comp. tgk ya n syud on . haha ~ pagi bute suda on . pagi butekah ? (bertanye pade diri sendiri) haha ~ wtv la . ske ati aku la maw bgn kol bpew .


yg sgt pelik iala , kenape ya suda bgn tido ? padahal bwu 11.30 . kenapakah itu berlaku . haha ~ (ya kaki tdo :p) tetbe kecoh kat status , "weh korg taw ta kes kat skul smalam" . hatoyai ! ku taw la weii ! kes kne rasuk itu kan ? huu ~ tp tataw ctew sbena , poyo je . ngaha ~ aku nak confrence wehh ! cepatcepat ! bercerita , ngok saje . membuatkan aku gigil satu badan . cite benar ataw tpu tidak dketahui .

berseorangan diruma sangat menakutkan walawpon pagi itu buta . aha ~ sedang matahari terpacak , aku bising sambil meronta ronta ketakutan . tidak kesian kah kepadaku ? ahah ~ ya cite tade fulstop ohh ! cam mesen gunn je menyampai kan brite bagai radiokarat yang menaep ! huu ~ aku cakap takot dy bole wat dekk ! sampai ke satu tahap , aku tggal kan comp. dan duduk di ruang tmu sambil menonton tv tok beberape minit.


tv dibuke dan teros menekan punat remote control ke tv 705 bermaksud hits.tv . volume kukuatkan sampai boleh didengari jiran sekeliling . agar hilang ketakutan itu weii ! bapak kaw la . telupe jumaat arini . tv da menyalak2x . peduli ape , aku takot ni ! haha ~ dose ditanggung nurulmaizatulmazlan . ahh ! betambah beban di bahu kiri ku . hahah ~ kenape tibe2x rase menysall ? tidakk !!


oke, back to HANTU story . makcikguard tu kne kaco ! OMG , cite ni la yg wat aku seram sejuk dan tidak berani tok ke skula lg , tbe tbe angin kuat menyerbu kuat ke muka ku . cam ade yg ta kene je ,takottakot . haha ~ bapak kaw ! skula adela tmpat tidak slamat skunk ! jd kaw jgn g ke skula lg . x paya blaja sume . ahahah ~ aku na report NAJIB la , kate kat dy exskula aku ade hantu , suro dy wat skula baru kat tmpat len tok budak wm2 , wahahak ~ agar slamat !


kenape parent ku blk lambt sgt arini ? aku da la takot lolx . padan muke ya , gelaba kaw bile "ade lembage lintas blakang ko td" hahah ~ gelak gilebabeng ohh !
malas aku cite da . betol ke " budak pengakap kacaw pagar hantu tu ? bodo tol korg . otak letak bontot ! " uppps ! peduli pe aku . wekk ! ko rg la penghanco skola . haha ~ k la weh ! pe aku mepek tataw . sian korg bace . huu ~

2 comments:

nadya said...

wey mai!!
kerek ko..hehe..
knape ya suda bangun sdgkn br pkul 11.30?
kuang aja!!!haha!

ape yg dimerepekkan nurulmaizatul . said...

ahahh~.
betol kan ya?
ahha~