Thursday, April 9, 2009

berangan saja ohh !

OMG ! kenape ? kenape ? uwaa ~ diary AF mggu ke 5 hari ke 3 && 4 memang menanah tlinge mendenga bak kate sarimah ! memang ta bleh trime akim berkate kepade ANGELINA (kamera tuu) "hye , ini girlfren kite" (sambil tunjok kearah aisyah) . mase tu , tade senyum2x aku ni weh ! mank rase na meletop je taw ta . bengang gilakk ohh ! kenape la mereka menggosipkan akim sama aisyah . mank ta dinafi kan . nampak sgt aisyah suke pade akim tuu ohh . jangan lah begitu . sanggup kah kaw melihat aku ini mati tanpamu . hhah ~ (sangat menggedikk ohh !) hm, its oke kot i think . cume skunk bile tgk diary ., rase cam nyampah gile . myb aisyah rase bile bersame timbul rase syg itu , lagipon kat akademi tu bukannyew ramai pon kan . mmg la ta dinafikan . cume aku je taley trime kenyataan . uwaa ~ mase farah datg tu , kan duet wit akim ngan lagu erra n yusry tu kan , i can see dat aisyh nyew look , jelousy gilakk beb ! hihi ~ ta profesional ohh . jangan la kaw suke dy yea . :[ hey ! dunt forget to vote AKIM yeah ! i love him soo much ohh . rambot baru kaw damn great syg ! truely kehenseman sangatsangat . hehe ~ heyy ! act , suke QHOUD gak ohh . walawpon dy nakalnakal . ngee ~ undilah dy juge kawan . dy mengaku ohh dy suda ade gf . hee , padan muke ya same syud . ngee ~
akim TERHEBAT && kehenseman !
walawpon pnas baran . kaw tetap sentimentel . comeycomey !

sayang qhoud juge . :]

mendendangkan lagu di tamanteman dato' sitinurhaliza nyew lagu .

5 comments:

nadya said...

wey mane aci..letak gmba pakwe aku!

Nur Syuhada said...

eleh mai..
xheran p0wn dye ade gf..
aku bkn mnt dye cm k0 mnt akim..
k0 agy pdn mke..
blewkk~
hahah
^_^

hidup hidup said...

korang adelah jelez !

atikAh KAKAKA said...

uyttt!
kaka jelez bile dye kate dye ade gf okeyy!
tak ttow mlm !
ahah :D:D

catatan beregu maizatul . haha said...

ahaha ~
kasihan same kaka juge.
:[

Thursday, April 9, 2009

berangan saja ohh !

OMG ! kenape ? kenape ? uwaa ~ diary AF mggu ke 5 hari ke 3 && 4 memang menanah tlinge mendenga bak kate sarimah ! memang ta bleh trime akim berkate kepade ANGELINA (kamera tuu) "hye , ini girlfren kite" (sambil tunjok kearah aisyah) . mase tu , tade senyum2x aku ni weh ! mank rase na meletop je taw ta . bengang gilakk ohh ! kenape la mereka menggosipkan akim sama aisyah . mank ta dinafi kan . nampak sgt aisyah suke pade akim tuu ohh . jangan lah begitu . sanggup kah kaw melihat aku ini mati tanpamu . hhah ~ (sangat menggedikk ohh !) hm, its oke kot i think . cume skunk bile tgk diary ., rase cam nyampah gile . myb aisyah rase bile bersame timbul rase syg itu , lagipon kat akademi tu bukannyew ramai pon kan . mmg la ta dinafikan . cume aku je taley trime kenyataan . uwaa ~ mase farah datg tu , kan duet wit akim ngan lagu erra n yusry tu kan , i can see dat aisyh nyew look , jelousy gilakk beb ! hihi ~ ta profesional ohh . jangan la kaw suke dy yea . :[ hey ! dunt forget to vote AKIM yeah ! i love him soo much ohh . rambot baru kaw damn great syg ! truely kehenseman sangatsangat . hehe ~ heyy ! act , suke QHOUD gak ohh . walawpon dy nakalnakal . ngee ~ undilah dy juge kawan . dy mengaku ohh dy suda ade gf . hee , padan muke ya same syud . ngee ~
akim TERHEBAT && kehenseman !
walawpon pnas baran . kaw tetap sentimentel . comeycomey !

sayang qhoud juge . :]

mendendangkan lagu di tamanteman dato' sitinurhaliza nyew lagu .

5 comments:

nadya said...

wey mane aci..letak gmba pakwe aku!

Nur Syuhada said...

eleh mai..
xheran p0wn dye ade gf..
aku bkn mnt dye cm k0 mnt akim..
k0 agy pdn mke..
blewkk~
hahah
^_^

hidup hidup said...

korang adelah jelez !

atikAh KAKAKA said...

uyttt!
kaka jelez bile dye kate dye ade gf okeyy!
tak ttow mlm !
ahah :D:D

catatan beregu maizatul . haha said...

ahaha ~
kasihan same kaka juge.
:[