Tuesday, November 24, 2009

malu kot ,

aku tataw ape aku nak cakap , nak type , nak mengadu .
aku benci gile kat penipu . .
ke sb aku dapat balasan kerana menipu ?
takkan sampai macamni balasan kot ? its too much doe !
hah ! aku jadi lahh sangat sangat tension sekarang !

petang tu tetibe dapat message dari kawan aku lah kot . .
ye ! kawan aku dy tuu .
dy tanye tentang hubungan . .
aku ingat dy nak bgtaw dy clash ke ape , rupenye . .
lain pulak aku dapat !
aku tataw cerite , tibe2x dy tanye aku itu ini .
aku jawab je lah kot ,
then dy bagitaw pasal kejalangan si dia .
aku dah macam . . 'watta ? its dat true ? OMG !'
haa , sumthing like that lah perasaan aku mase tu .
aku terus tanye si dia , ade ke tak .
well , as i think . . dy xreply !
aku maseh rilex , sampai lah sekarang .
ya , tgk lah ape yg jadi nanti .
aku tataw mane nak pecaye ,
either my best friend tu ke ataw my own partner .

aku dah lost sekarang ni lol ,
tak senang duduk langsung .
dalam otak berkeliaran antara 'betul' ke 'tidak' .
aku sekarang sangat malu taw tak !
malu sangat2x .
ye la mane tak nye , si dia macam tehegeh2x kat pompan tu .
then , pompan tu pulak awek 'kawan baik' aku .
then kawan baik aku tu suroh aku warning si dia .
kalaw kaw sendiri dalam situation aku ,
ape pasaan korang ? cam pundekk en !
aku dah la xbape suke nan kawan baik aku punye awek tu .
yes ! aku mengaku ni , aku tak suke .
dan penah begaduh sekali sekale pun kot .
hah ! tak malu ke weyy ? nampak macam aku tehegeh2xkan . .
wtf ! siyes , aku dah fedup !
tataw mane nak letak muke , yang aku taw . . breakoff je lah .
ahh ! tension dod .

dah ! bye .
-mai-

2 comments:

Cufa said...

erkk..adehh..
sbr2..

i'm_siCK_n_tiReD said...

nak involve jugak ke..hehe..

Tuesday, November 24, 2009

malu kot ,

aku tataw ape aku nak cakap , nak type , nak mengadu .
aku benci gile kat penipu . .
ke sb aku dapat balasan kerana menipu ?
takkan sampai macamni balasan kot ? its too much doe !
hah ! aku jadi lahh sangat sangat tension sekarang !

petang tu tetibe dapat message dari kawan aku lah kot . .
ye ! kawan aku dy tuu .
dy tanye tentang hubungan . .
aku ingat dy nak bgtaw dy clash ke ape , rupenye . .
lain pulak aku dapat !
aku tataw cerite , tibe2x dy tanye aku itu ini .
aku jawab je lah kot ,
then dy bagitaw pasal kejalangan si dia .
aku dah macam . . 'watta ? its dat true ? OMG !'
haa , sumthing like that lah perasaan aku mase tu .
aku terus tanye si dia , ade ke tak .
well , as i think . . dy xreply !
aku maseh rilex , sampai lah sekarang .
ya , tgk lah ape yg jadi nanti .
aku tataw mane nak pecaye ,
either my best friend tu ke ataw my own partner .

aku dah lost sekarang ni lol ,
tak senang duduk langsung .
dalam otak berkeliaran antara 'betul' ke 'tidak' .
aku sekarang sangat malu taw tak !
malu sangat2x .
ye la mane tak nye , si dia macam tehegeh2x kat pompan tu .
then , pompan tu pulak awek 'kawan baik' aku .
then kawan baik aku tu suroh aku warning si dia .
kalaw kaw sendiri dalam situation aku ,
ape pasaan korang ? cam pundekk en !
aku dah la xbape suke nan kawan baik aku punye awek tu .
yes ! aku mengaku ni , aku tak suke .
dan penah begaduh sekali sekale pun kot .
hah ! tak malu ke weyy ? nampak macam aku tehegeh2xkan . .
wtf ! siyes , aku dah fedup !
tataw mane nak letak muke , yang aku taw . . breakoff je lah .
ahh ! tension dod .

dah ! bye .
-mai-

2 comments:

Cufa said...

erkk..adehh..
sbr2..

i'm_siCK_n_tiReD said...

nak involve jugak ke..hehe..