Sunday, March 14, 2010

bukan kurang aja .

i bukan xnak tlg u , but kawan2x i sume dah cakap , 'noneed to help her , dy dah ade cukup korem dah , ramai yg dah tlg die and untuk pengetahuan kaw , kaw dah banyak sangat tlg die' . so i xla pegi tlg u . lagipon i dah masak dgn perangai u tu . u mmg nak nampak i je , ape2x hal , mesti i . tapi bile i dah ade kat situ , u buat2x cam xnampak i . i taksuke jadi tunggul batu cam orang bodo je kat situ . so , i pk dari i jadi org bodo kat situ , better i takpayah tolong . lagi pon i mmg busy kot . Yup ! busy , semue nampak i cam tak busy tapi semue xtaw i've alot thing to do . bukan asek kene sebok pk pasal u . u mmg , anak2x buah u yg lain xtolong u xkesah . bile sampai senyum je . kalaw i ni , u nampak je ape2x salah i . mmg naseb baik gile henpon i rosak , kalaw tak . . i xtaw bape kali dah bedering . thank god ! i bukan suke2x nak kurang aja , but i think en , dah banyak dah i tlg . cukop2x lah , bile dah tlg sekali due tu , mmg naik lemak . ishh ! tak baik , xbaik ! tapi bile di pk balik mmg betul pon kot . xnak i jadi kuli batak u . n betol la ape yg 'mereka' dulu tu cakap . 'u all jgn lah terlalu baik dgn dy , susah nanti' . gedebukk ! dah jadi pon . xbole patah balik , termakan budi . huh ! i think , kite semua harus jauhkan diri dari die . buat mcm die takde , tapi buat kerja . baru sekali je i tak tlg u , u dah bising . abes u tak pk slame ni yg i besusah payah tu . i tak nak pon ape reward2x ni semua . tak ingin ! tapi u yg pakse , kang kalaw i tak amek . UHHH ! i cant imagine , ape yg akan berlaku . so , mase dah habis tu pon i tak jenguk pon . i mean nak tlg2x . sukati la ! u buat la sendiri ngn anak buah u yg lain2x tu , malas nak amek taw dah . tapi , MESTI ade perli2x nanti . ahh lantaklah .u tak effeck study i pon kot . XD

malas , tension2x . ahh ! aku baru perasan yg aku betul2x tergile2xkan si ALIF satar sekarang . gila ! dy gojez sgt . baru perasan yg dy ni hebat jugak rupenye . ishh ! xbole2x . HAHA ~ lagu nakal dy tu pon comel je , sesuai kot dgn diri dy ! :) go alif S ! go ! suatu mase dulu aku penah minat Zamani . siyes weyh ! :))

Dan ! ade ke mase aku ber-FB tadi aku terjumpe gamba edward di perkotak katik kan . :( ishh ! jahat betul mereka yang ber-photoshop ni ! :(
jahat mereka ni !
tu je post harini kot . rabu kene g skolah pulak , nak buat papan alah2x ni . ishh ! my holiday is meaningless when i have to do something at School ! :(

p/s :: aku sengal2x badan kot ! :(


2 comments:

naz said...

haha puntianak gendut darah lebih

ciEk NiENa said...

opss,sabaw2.. jgn la tension3.. huhu.. nty pat tua taw.. kih3~

Sunday, March 14, 2010

bukan kurang aja .

i bukan xnak tlg u , but kawan2x i sume dah cakap , 'noneed to help her , dy dah ade cukup korem dah , ramai yg dah tlg die and untuk pengetahuan kaw , kaw dah banyak sangat tlg die' . so i xla pegi tlg u . lagipon i dah masak dgn perangai u tu . u mmg nak nampak i je , ape2x hal , mesti i . tapi bile i dah ade kat situ , u buat2x cam xnampak i . i taksuke jadi tunggul batu cam orang bodo je kat situ . so , i pk dari i jadi org bodo kat situ , better i takpayah tolong . lagi pon i mmg busy kot . Yup ! busy , semue nampak i cam tak busy tapi semue xtaw i've alot thing to do . bukan asek kene sebok pk pasal u . u mmg , anak2x buah u yg lain xtolong u xkesah . bile sampai senyum je . kalaw i ni , u nampak je ape2x salah i . mmg naseb baik gile henpon i rosak , kalaw tak . . i xtaw bape kali dah bedering . thank god ! i bukan suke2x nak kurang aja , but i think en , dah banyak dah i tlg . cukop2x lah , bile dah tlg sekali due tu , mmg naik lemak . ishh ! tak baik , xbaik ! tapi bile di pk balik mmg betul pon kot . xnak i jadi kuli batak u . n betol la ape yg 'mereka' dulu tu cakap . 'u all jgn lah terlalu baik dgn dy , susah nanti' . gedebukk ! dah jadi pon . xbole patah balik , termakan budi . huh ! i think , kite semua harus jauhkan diri dari die . buat mcm die takde , tapi buat kerja . baru sekali je i tak tlg u , u dah bising . abes u tak pk slame ni yg i besusah payah tu . i tak nak pon ape reward2x ni semua . tak ingin ! tapi u yg pakse , kang kalaw i tak amek . UHHH ! i cant imagine , ape yg akan berlaku . so , mase dah habis tu pon i tak jenguk pon . i mean nak tlg2x . sukati la ! u buat la sendiri ngn anak buah u yg lain2x tu , malas nak amek taw dah . tapi , MESTI ade perli2x nanti . ahh lantaklah .u tak effeck study i pon kot . XD

malas , tension2x . ahh ! aku baru perasan yg aku betul2x tergile2xkan si ALIF satar sekarang . gila ! dy gojez sgt . baru perasan yg dy ni hebat jugak rupenye . ishh ! xbole2x . HAHA ~ lagu nakal dy tu pon comel je , sesuai kot dgn diri dy ! :) go alif S ! go ! suatu mase dulu aku penah minat Zamani . siyes weyh ! :))

Dan ! ade ke mase aku ber-FB tadi aku terjumpe gamba edward di perkotak katik kan . :( ishh ! jahat betul mereka yang ber-photoshop ni ! :(
jahat mereka ni !
tu je post harini kot . rabu kene g skolah pulak , nak buat papan alah2x ni . ishh ! my holiday is meaningless when i have to do something at School ! :(

p/s :: aku sengal2x badan kot ! :(


2 comments:

naz said...

haha puntianak gendut darah lebih

ciEk NiENa said...

opss,sabaw2.. jgn la tension3.. huhu.. nty pat tua taw.. kih3~