Tuesday, March 16, 2010

on hp kejap je la .

semalam , ke pagi tadi ek ? oke . pagi bute tadi 4.30 aku baru tido . kenape ? sb aku rindu gile kat dayah doe . so aku macam biase lah , curi kredit celcom dan kol . rm10.00 hanya untuk 1jam dan 7minit sahaja . ishh ! kejam . tapi en , oke lah tu . sb aku gune numbo celcom then call numbo hotlink . HAHA ~ ape2x hal pon lepas dah rindu kat dayah . gile aku buat keje tekutok smalam . dengan penuh berhati2x oke , walawpon banyak kod error . damn ! aku dah nak putus ase sebennye smlam tapi atas kesabaran dan iman yang tinggi aku teruskan jua membeduk kdd bapak aku . bile semua benda dah oke , tetibe bole plak aku stuck , camne nak share kdd ni ? mmg mati aku cari jalan penyelesaian smlam . nak sangat tanye rukhi sb dy je yg hebat dalam perkare2x berkaitan celcom ni . ishh ! tapi aku takot dy dah tido . tapi aku tibai je , then tanye camne nak share kdd . i thought dy da tdo , tp belum . walawpon lambat reply , takpelah . hanye cakap thx dan bagi reward kat dy . HAHA ~ thx kiki . dah abes kol si dayah , aku rase hidup xcukup sb xkol si pejal lagi . aku kalaw on hp mesti kol berdua ekor ni , harus ! so , buat kerja amal lagi dengan membeduk lagi RM3 dari henpon ayah . HAHA ~ so , ade 3engget kat phone , aku anta msg 'takziah' kat acun sb mak dy meninggal . innalillah ! pastu baru kol pejal . dy anggkat punye lambat ! aku mmg dah asume yg dy dah tido tapi aku maen try je kol . mane taw dy angkat en . mmg dy angkat tp lambat nak mati . n seronokk ! sb dapat la jugak berbual dgn korang bedue walaw xlame . gayut dgn si pejal ade la dalam 20minit je kot . :(( then . baru la aku tido . huu ~ dah lepas rindu en . HAHA
p/s :: fungsi perniagaan - subtopic pengeluaran sangat susah !

2 comments:

h a y a d said...

aku kol ko balik malam tu, tapi tak dapat la...lenkali kol kat celcom aku ye syg

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

kat gua lu tak windu ke??
huh~~
jeles!

Tuesday, March 16, 2010

on hp kejap je la .

semalam , ke pagi tadi ek ? oke . pagi bute tadi 4.30 aku baru tido . kenape ? sb aku rindu gile kat dayah doe . so aku macam biase lah , curi kredit celcom dan kol . rm10.00 hanya untuk 1jam dan 7minit sahaja . ishh ! kejam . tapi en , oke lah tu . sb aku gune numbo celcom then call numbo hotlink . HAHA ~ ape2x hal pon lepas dah rindu kat dayah . gile aku buat keje tekutok smalam . dengan penuh berhati2x oke , walawpon banyak kod error . damn ! aku dah nak putus ase sebennye smlam tapi atas kesabaran dan iman yang tinggi aku teruskan jua membeduk kdd bapak aku . bile semua benda dah oke , tetibe bole plak aku stuck , camne nak share kdd ni ? mmg mati aku cari jalan penyelesaian smlam . nak sangat tanye rukhi sb dy je yg hebat dalam perkare2x berkaitan celcom ni . ishh ! tapi aku takot dy dah tido . tapi aku tibai je , then tanye camne nak share kdd . i thought dy da tdo , tp belum . walawpon lambat reply , takpelah . hanye cakap thx dan bagi reward kat dy . HAHA ~ thx kiki . dah abes kol si dayah , aku rase hidup xcukup sb xkol si pejal lagi . aku kalaw on hp mesti kol berdua ekor ni , harus ! so , buat kerja amal lagi dengan membeduk lagi RM3 dari henpon ayah . HAHA ~ so , ade 3engget kat phone , aku anta msg 'takziah' kat acun sb mak dy meninggal . innalillah ! pastu baru kol pejal . dy anggkat punye lambat ! aku mmg dah asume yg dy dah tido tapi aku maen try je kol . mane taw dy angkat en . mmg dy angkat tp lambat nak mati . n seronokk ! sb dapat la jugak berbual dgn korang bedue walaw xlame . gayut dgn si pejal ade la dalam 20minit je kot . :(( then . baru la aku tido . huu ~ dah lepas rindu en . HAHA
p/s :: fungsi perniagaan - subtopic pengeluaran sangat susah !

2 comments:

h a y a d said...

aku kol ko balik malam tu, tapi tak dapat la...lenkali kol kat celcom aku ye syg

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

kat gua lu tak windu ke??
huh~~
jeles!