Friday, April 9, 2010

kami kurang ajar ke ?

klik gamba untuk tumbesaran-kes dalam bus tadi .

mmg kot , lame gile . busy sangat2x kot . em , dalam berminggu2x aku tak update ni , mmg la banyak sangat bende berlaku . em , macam xpaham2x pulak en . kalaw dah lame bende tu berlaku kaw igt aku akan ingat satu persatu cite , hari demi hari cite ? jangan harap la . HAHA ! eh ! tapi dalam banyak2x aku igt satu je la . hih ! aku dapat 4p la , syukur alhamdullilah . tapi hanya uk1 hari tu , mintak2x lah dianostik aku pon camtu weyh ! seronok la sgt . hepyy je . :D

eh , nak taw tak . semenjak due menjak ni en , aku dah macam asek terkeluar diri je doe . lagi2x bile pasal BFF tu . ishh ! aku dah macam . Damn ! ape ni , kenape agak berubah sangat ni . kaw dah macam sayang ak sgt dan tak bole nak berpisah lansung ngan aku . kenape ah ? aku risaw sangat2x je ni . nak kate berubah mmg TEPAT sekali , tapi tak kan aku nak tegur kot ? sb bagi aku itu takde salah . tetibe kang aku cakap kat die ' kaw kenape macam dah berubah er ? rapat sgt ngan aku , macam sayang gile kat aku ni ' . tak gile macam tu ? pelik kalaw *pertanyaan sebegitu terkeluar dari mulut aku untuk die , kang die jawab pulak balik dengan pertanyaan . 'kenape ? takbole ? kaw tak selesa ke ?' . mati ! kang aku nk jawab ape ? terus berjarak jauh ngn aku kang . ishh !

haha ~ cerite harini pulak en . nazri tu punye lah baik sangat . takot pulak aku tgk die tibe2x . kami2x ni nak g care4 , then die kate dy boleh tlg hanta . sebenanye kami ni ajak die joen skali , tapi die taknak . :( ishh ! hujan lebat sgt pulak petang tadi . emm ! lagi lahh ! jadi die hanta kami kat care4 , sampai care4 terus makan . bapak lah lapa . lidah aku melecur* . :( nasik clypot tu panas sangat la . ishh ! afiqah cuci gamba then balik . tunggu bas ! bapak lame doe . lame sgt . about 45 minutes kot ! mmg gile kalaw aku ngn budak2x tak memekak kat bustop tu , walawpon ramai org . HAHA ~

dalam bising2x kami ni , ade juge yg menyimpan dendam . kami oke kot kalaw awak kate , ' dear school student , can all of you please did not make an annoying noise' . HAH ! aku bole terima kot . tapi ! macam setan ! so , bus pon sampai . . kami masuk dalam perut bas dan stay kat tengah2x perut bas sb kat belakang dah penuh ! kami berempat ni je kot budak sekolah rase nye . pastu , ade sorng makcik india ni i think dy nak pass by . oke . boleh kot tapi mmg sempit lah . dahtu ade mamat singh ni tegur dan mara2x kitorang , 'u should show a good example as a students.'cakap kuat2x pulak tu , urgg ! malu gila taw x ! apelah masalah takpuas hati dengan BUDAK SEKOLAH . siyes penuh weyhh bas tu ! kitorang mmg nak balas , tapii ! yeah , ape boleh buat . nanti cakap kurg aja pulak , so DIAM kan saje . aku malas nak pk , tapi itulah hakikatnya , dan aku malas nak bagi situation sumelah ! huh ! CONVERSATION gamba atas , FB

p/s :: Pers.PuteriIslam tadi pon , pheww ! tolonglahh ! aku dah jatuh cinta dekat Anas ! Anas mana ? anda cari tahu sendiri ya . :) - berputik2x weyh ! tapi aku taw , itu hanya realiti .

1 comment:

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

fuhh..
mmg lama kau tak hapdet..
skali hapdet..
byk ceritakan..
meriah je hidup..

Friday, April 9, 2010

kami kurang ajar ke ?

klik gamba untuk tumbesaran-kes dalam bus tadi .

mmg kot , lame gile . busy sangat2x kot . em , dalam berminggu2x aku tak update ni , mmg la banyak sangat bende berlaku . em , macam xpaham2x pulak en . kalaw dah lame bende tu berlaku kaw igt aku akan ingat satu persatu cite , hari demi hari cite ? jangan harap la . HAHA ! eh ! tapi dalam banyak2x aku igt satu je la . hih ! aku dapat 4p la , syukur alhamdullilah . tapi hanya uk1 hari tu , mintak2x lah dianostik aku pon camtu weyh ! seronok la sgt . hepyy je . :D

eh , nak taw tak . semenjak due menjak ni en , aku dah macam asek terkeluar diri je doe . lagi2x bile pasal BFF tu . ishh ! aku dah macam . Damn ! ape ni , kenape agak berubah sangat ni . kaw dah macam sayang ak sgt dan tak bole nak berpisah lansung ngan aku . kenape ah ? aku risaw sangat2x je ni . nak kate berubah mmg TEPAT sekali , tapi tak kan aku nak tegur kot ? sb bagi aku itu takde salah . tetibe kang aku cakap kat die ' kaw kenape macam dah berubah er ? rapat sgt ngan aku , macam sayang gile kat aku ni ' . tak gile macam tu ? pelik kalaw *pertanyaan sebegitu terkeluar dari mulut aku untuk die , kang die jawab pulak balik dengan pertanyaan . 'kenape ? takbole ? kaw tak selesa ke ?' . mati ! kang aku nk jawab ape ? terus berjarak jauh ngn aku kang . ishh !

haha ~ cerite harini pulak en . nazri tu punye lah baik sangat . takot pulak aku tgk die tibe2x . kami2x ni nak g care4 , then die kate dy boleh tlg hanta . sebenanye kami ni ajak die joen skali , tapi die taknak . :( ishh ! hujan lebat sgt pulak petang tadi . emm ! lagi lahh ! jadi die hanta kami kat care4 , sampai care4 terus makan . bapak lah lapa . lidah aku melecur* . :( nasik clypot tu panas sangat la . ishh ! afiqah cuci gamba then balik . tunggu bas ! bapak lame doe . lame sgt . about 45 minutes kot ! mmg gile kalaw aku ngn budak2x tak memekak kat bustop tu , walawpon ramai org . HAHA ~

dalam bising2x kami ni , ade juge yg menyimpan dendam . kami oke kot kalaw awak kate , ' dear school student , can all of you please did not make an annoying noise' . HAH ! aku bole terima kot . tapi ! macam setan ! so , bus pon sampai . . kami masuk dalam perut bas dan stay kat tengah2x perut bas sb kat belakang dah penuh ! kami berempat ni je kot budak sekolah rase nye . pastu , ade sorng makcik india ni i think dy nak pass by . oke . boleh kot tapi mmg sempit lah . dahtu ade mamat singh ni tegur dan mara2x kitorang , 'u should show a good example as a students.'cakap kuat2x pulak tu , urgg ! malu gila taw x ! apelah masalah takpuas hati dengan BUDAK SEKOLAH . siyes penuh weyhh bas tu ! kitorang mmg nak balas , tapii ! yeah , ape boleh buat . nanti cakap kurg aja pulak , so DIAM kan saje . aku malas nak pk , tapi itulah hakikatnya , dan aku malas nak bagi situation sumelah ! huh ! CONVERSATION gamba atas , FB

p/s :: Pers.PuteriIslam tadi pon , pheww ! tolonglahh ! aku dah jatuh cinta dekat Anas ! Anas mana ? anda cari tahu sendiri ya . :) - berputik2x weyh ! tapi aku taw , itu hanya realiti .

1 comment:

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

fuhh..
mmg lama kau tak hapdet..
skali hapdet..
byk ceritakan..
meriah je hidup..