Tuesday, May 11, 2010

lame blog kehilangan saye . sory !

Lame kan xupdate , nak kate hilang mud nak meng-update x jugak . sb banyak cite baru . ye , perkataan sesuai , malas . sory lah . cik belog mesti merajuk gile2x kot . sob3x . Exam MUET dah habis dah , dah lepas oke . boleh tahan la kot . nak kate tough sangat tak jugak . :p boleh la , kene dgn kami2x yg budak sekolah ni . haha ~ banayk yg terjadi dalam 1-2 minggu ni , sakitkan kepale ade , sedih ade . dan banyak lagila . tapi tu sume kene tolak tepi sebenanye sb 24may2010 ni dah diagnostik . Aku dah la byk ketinggalan , i mean x bace buku oke . rivision kurang ! damn it ! jadi aku kene lah berubah agar aku boleh cover yg pelajaran2x sebelum ni . mmg susah tapi itu lah yg perlu dibuat oke ! Arr ! lupe , lower 6 dah masuk . so , oke kot kami dah ade Junior ! :D terase tue sangat lah dah pulak . em ! tulah , nak baut orentasi dorang 12 & 13 may ni . so , xblaja lagi . em ! oke kot . :p . dah la . update tu jelah , mmg bapak ahh suram ! sorry , Salam . :)

Again , sorry cik belog ! :((

2 comments:

abid_pm said...

ahahaa.
you were back ! (:

naz said...

hidup lagi hahaha

Tuesday, May 11, 2010

lame blog kehilangan saye . sory !

Lame kan xupdate , nak kate hilang mud nak meng-update x jugak . sb banyak cite baru . ye , perkataan sesuai , malas . sory lah . cik belog mesti merajuk gile2x kot . sob3x . Exam MUET dah habis dah , dah lepas oke . boleh tahan la kot . nak kate tough sangat tak jugak . :p boleh la , kene dgn kami2x yg budak sekolah ni . haha ~ banayk yg terjadi dalam 1-2 minggu ni , sakitkan kepale ade , sedih ade . dan banyak lagila . tapi tu sume kene tolak tepi sebenanye sb 24may2010 ni dah diagnostik . Aku dah la byk ketinggalan , i mean x bace buku oke . rivision kurang ! damn it ! jadi aku kene lah berubah agar aku boleh cover yg pelajaran2x sebelum ni . mmg susah tapi itu lah yg perlu dibuat oke ! Arr ! lupe , lower 6 dah masuk . so , oke kot kami dah ade Junior ! :D terase tue sangat lah dah pulak . em ! tulah , nak baut orentasi dorang 12 & 13 may ni . so , xblaja lagi . em ! oke kot . :p . dah la . update tu jelah , mmg bapak ahh suram ! sorry , Salam . :)

Again , sorry cik belog ! :((

2 comments:

abid_pm said...

ahahaa.
you were back ! (:

naz said...

hidup lagi hahaha