Thursday, May 27, 2010

exam week

pin pinnnn ! saya dalam minggu exam . kekacauan otak sangat terserlah apabila bercakap sorang2x sampai pukul dua pagi untuk menghafal sesuatu topik . saya tak takot diganggu saitann apabila pagi2x buta mereka cuba mengganggu saya . *padahal denga bunyi bende jatuh pun terus tido , tak bace buku dah . haha ~ serabut gile sehingga membuat saya demam . nasib baik demam mase hari khamis . itu menunjukkan hari terakhir sekolah iaitu harini kerana esok cuti hari wesak . peperiksaan bermula isnin dan berjalan dengan sangat teruk sekali .

isnin - exam pengajian am 1 . gile ! pasal dasar2x . aku mmg lah bodoh2x ubi je mende2x ni . fuhh . :( xhebat langsung . aku sedih nak mati . pastu exam bm 1 pulak . ahh ! kalaw masuk pancangan2x seronok la , pehh ! masalah nye . ape ke anbi sangat g masuk yg aku tak bace langsung ! saitann !

selasa - pp1 . :( pengajian perniagaan oke je . tapi susah . aku banyak menggoreng . sedih nye . sir mesti kesal , sedih , upset . uwaaa . sir dah janji kalaw A dalam p.p diagnostik + percubaan , duit graduasi xpaya baya . masalah nye , boleh ke aku . harapan je lah kot . aku nak balik rm 75 aku tu . :((

rabu - pp2 , saya suke pp ni sb ade komunikasi . tapi tak banyak pulak masuk . -____- " . ya Allah , apakah dosa ku ? hmm ,wan2x . die salah kan aku pulak sb jawab soalan pilihan same ngn aku . ceyy !
-semasa exam-
wan : mai kaw jawab soalan bape ?
aku : 7 & 8
wan : oh , 8 senang ?
aku : bagi aku oke la dari yg lain .
wan : oke , aku pun nak jawab lah 8
aku : ooke .
-habis exam-
wan : aku jawab macam anjing soalan 8 (jerit)
mai : bodoh , dah taw , jawab pehal .
wan : saitann ! ni sume salah kaw mai .
mai : aku ? -___- " anbiii kaw!

khamis - sejarah 1 . sjarah dunia + tamdun islam . pecah pale otak aku tadi . kene jawab 4 essay . 1 essay 9 perenggan . 4 e = 36 p . dushh ! aku yakin 98 % satu esay je . yang lain , ape lagi gorengg !

p/s : jangan contohi saya , last minutes study .

1 comment:

ciEk NiENa said...

semoga berjaya yea awak..

Thursday, May 27, 2010

exam week

pin pinnnn ! saya dalam minggu exam . kekacauan otak sangat terserlah apabila bercakap sorang2x sampai pukul dua pagi untuk menghafal sesuatu topik . saya tak takot diganggu saitann apabila pagi2x buta mereka cuba mengganggu saya . *padahal denga bunyi bende jatuh pun terus tido , tak bace buku dah . haha ~ serabut gile sehingga membuat saya demam . nasib baik demam mase hari khamis . itu menunjukkan hari terakhir sekolah iaitu harini kerana esok cuti hari wesak . peperiksaan bermula isnin dan berjalan dengan sangat teruk sekali .

isnin - exam pengajian am 1 . gile ! pasal dasar2x . aku mmg lah bodoh2x ubi je mende2x ni . fuhh . :( xhebat langsung . aku sedih nak mati . pastu exam bm 1 pulak . ahh ! kalaw masuk pancangan2x seronok la , pehh ! masalah nye . ape ke anbi sangat g masuk yg aku tak bace langsung ! saitann !

selasa - pp1 . :( pengajian perniagaan oke je . tapi susah . aku banyak menggoreng . sedih nye . sir mesti kesal , sedih , upset . uwaaa . sir dah janji kalaw A dalam p.p diagnostik + percubaan , duit graduasi xpaya baya . masalah nye , boleh ke aku . harapan je lah kot . aku nak balik rm 75 aku tu . :((

rabu - pp2 , saya suke pp ni sb ade komunikasi . tapi tak banyak pulak masuk . -____- " . ya Allah , apakah dosa ku ? hmm ,wan2x . die salah kan aku pulak sb jawab soalan pilihan same ngn aku . ceyy !
-semasa exam-
wan : mai kaw jawab soalan bape ?
aku : 7 & 8
wan : oh , 8 senang ?
aku : bagi aku oke la dari yg lain .
wan : oke , aku pun nak jawab lah 8
aku : ooke .
-habis exam-
wan : aku jawab macam anjing soalan 8 (jerit)
mai : bodoh , dah taw , jawab pehal .
wan : saitann ! ni sume salah kaw mai .
mai : aku ? -___- " anbiii kaw!

khamis - sejarah 1 . sjarah dunia + tamdun islam . pecah pale otak aku tadi . kene jawab 4 essay . 1 essay 9 perenggan . 4 e = 36 p . dushh ! aku yakin 98 % satu esay je . yang lain , ape lagi gorengg !

p/s : jangan contohi saya , last minutes study .

1 comment:

ciEk NiENa said...

semoga berjaya yea awak..