Wednesday, May 12, 2010

muncul kali kedua selepas mati

Title je *bajett ! haha , hoi2x ! yelah ! hidup lagi la , ape ingat dah mati , amboii ! tak baik punyee . HAHA . em ! lancar sangat orentasi Junior . igt dorang akan cakap ' eee , ini ke form 6 ?' . 'ape yg mereka cube buat ni ? tahape2x' .oke . Negative tu sume takde oke . dorang bestt ! buleh ngam dan bekerjesame ngn kitorang . dorang denga satu2x pengalaman kitorang . igt , satu due denga , dah penat n buat muke tak paham & xberminat . tapi ! x pon , dorang denga satu2x dari pade kami sume . bayangkan kite ade 11 orang n dorang denga semue tanpe mengeluh . aku rase itu pun dah kire baik . besok satu hari lagi orentasi . harap berjalan lancar macam harini . gamba upload kemudian oke . cik belog ! saye janji ni . xkan mungkir janji dah . tapi nanti nak mintak cuti jugak sb busy nak exam . boleh ye cik belog ? x marah kan ? ini untuk mase depan kite bersame jugak . :D em ! Lower 6 ! kami xpakse korang masuk f6 , tapi berdasarkan pengalaman2x kitorang tadi , kami harap korang boleh pikir ape yg terbaik untuk korang , buat lah pilihan yg tepat agar korang tak menyesal satu hari nanti . :))

cik belogg ! saye sayang awak ! , awak sayang saye x ? saye akan bawak kejayaan untuk awak , awak mesti heppy ! muahxx untuk awak ! *oke , saye gedik , maaf !

2 comments:

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

harap ada kemunculan kali ke3..ke4..dan ke5..

Melati said...

oooo form 6 pon ada orientasi ea?

(komen negatif dari orang yg x pnah tau ape2 psl form6 (-_-"))

Wednesday, May 12, 2010

muncul kali kedua selepas mati

Title je *bajett ! haha , hoi2x ! yelah ! hidup lagi la , ape ingat dah mati , amboii ! tak baik punyee . HAHA . em ! lancar sangat orentasi Junior . igt dorang akan cakap ' eee , ini ke form 6 ?' . 'ape yg mereka cube buat ni ? tahape2x' .oke . Negative tu sume takde oke . dorang bestt ! buleh ngam dan bekerjesame ngn kitorang . dorang denga satu2x pengalaman kitorang . igt , satu due denga , dah penat n buat muke tak paham & xberminat . tapi ! x pon , dorang denga satu2x dari pade kami sume . bayangkan kite ade 11 orang n dorang denga semue tanpe mengeluh . aku rase itu pun dah kire baik . besok satu hari lagi orentasi . harap berjalan lancar macam harini . gamba upload kemudian oke . cik belog ! saye janji ni . xkan mungkir janji dah . tapi nanti nak mintak cuti jugak sb busy nak exam . boleh ye cik belog ? x marah kan ? ini untuk mase depan kite bersame jugak . :D em ! Lower 6 ! kami xpakse korang masuk f6 , tapi berdasarkan pengalaman2x kitorang tadi , kami harap korang boleh pikir ape yg terbaik untuk korang , buat lah pilihan yg tepat agar korang tak menyesal satu hari nanti . :))

cik belogg ! saye sayang awak ! , awak sayang saye x ? saye akan bawak kejayaan untuk awak , awak mesti heppy ! muahxx untuk awak ! *oke , saye gedik , maaf !

2 comments:

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

harap ada kemunculan kali ke3..ke4..dan ke5..

Melati said...

oooo form 6 pon ada orientasi ea?

(komen negatif dari orang yg x pnah tau ape2 psl form6 (-_-"))