Sunday, February 14, 2010

dah jumpee !

kelakar , kelaka , klaka ! tadi blog walking jap . aiyaa ! post dorang best dod .
kalaw aku dikurniakan akal macam tu kan baguss . :)
creadit tok mereka yang dah buat saia ketawa ! **
anda tahu ataw tidak yang saia dah jumpee ! da jumpe , da jumpe .
saia dah jumpe siap bersalaman dan bergambar dengan lee min ho ! * oke saia tipu .
semenjak nona menyiarkan business online - kasut yang dibuat/ dilukis / diwarna , ehh ! apejelah . janji dorang yang buat . haaa ! semenjak tu lah kan , aku mencarik2x je doe . ade nona bg care nak hubungi dorang aritu , tak salin ! damn ! 7feb lepas kot .
aduiina , aku lupe catat mencatat dorang punye url blog nan pesbook . doii ! merane kot aku cari .
jadi , harini en . . aku buat blogwalking , then aku stop kat blog cik napie kalaw tak salah , 'aku sempoi' . aku sangatlah terkejut apabia die letak banner boongastudio.
ahh ! gile jap aku dibuatnyee . :p
dorang ni hebat kot , aku tabik , tabik kat dorang ni . :))
tak kire , aku nak beli gak satu hari nanti . harap harge die tak naik naik lah selaras dengan ekonomi negara yang semakin merundum ni . ngee ~
korang pon rajen2x lahh beli dan support dorang ni , sb mereka ialah two young and hardworking undergraduates from Malaysia . :p
terpikat kot aku ngn design2x dorang ni .
hoii ! post pasal kasutt je arini kot . eh ! bia lah , blog den , sukoti den lah . ahaha ~

p/s :: aku mencube menjadi yang mcm pernah dikatakan anda . ubah sikap childish tu . pui +.+

2 comments:

ciEk NiENa said...

boonga shoess?? wase cm penah dengar... hehe... kite boley design sendri kan kasot 2... huhu~

maizatul. said...

haah bole . tp kalaw design sendiri charge another rm20 . :)

Sunday, February 14, 2010

dah jumpee !

kelakar , kelaka , klaka ! tadi blog walking jap . aiyaa ! post dorang best dod .
kalaw aku dikurniakan akal macam tu kan baguss . :)
creadit tok mereka yang dah buat saia ketawa ! **
anda tahu ataw tidak yang saia dah jumpee ! da jumpe , da jumpe .
saia dah jumpe siap bersalaman dan bergambar dengan lee min ho ! * oke saia tipu .
semenjak nona menyiarkan business online - kasut yang dibuat/ dilukis / diwarna , ehh ! apejelah . janji dorang yang buat . haaa ! semenjak tu lah kan , aku mencarik2x je doe . ade nona bg care nak hubungi dorang aritu , tak salin ! damn ! 7feb lepas kot .
aduiina , aku lupe catat mencatat dorang punye url blog nan pesbook . doii ! merane kot aku cari .
jadi , harini en . . aku buat blogwalking , then aku stop kat blog cik napie kalaw tak salah , 'aku sempoi' . aku sangatlah terkejut apabia die letak banner boongastudio.
ahh ! gile jap aku dibuatnyee . :p
dorang ni hebat kot , aku tabik , tabik kat dorang ni . :))
tak kire , aku nak beli gak satu hari nanti . harap harge die tak naik naik lah selaras dengan ekonomi negara yang semakin merundum ni . ngee ~
korang pon rajen2x lahh beli dan support dorang ni , sb mereka ialah two young and hardworking undergraduates from Malaysia . :p
terpikat kot aku ngn design2x dorang ni .
hoii ! post pasal kasutt je arini kot . eh ! bia lah , blog den , sukoti den lah . ahaha ~

p/s :: aku mencube menjadi yang mcm pernah dikatakan anda . ubah sikap childish tu . pui +.+

2 comments:

ciEk NiENa said...

boonga shoess?? wase cm penah dengar... hehe... kite boley design sendri kan kasot 2... huhu~

maizatul. said...

haah bole . tp kalaw design sendiri charge another rm20 . :)