Friday, February 26, 2010

hilang lama , muncul !

salam sbg pembuka bicara .
seperti biasa , lama tak update sb terlalu bzy dgn apa yang patut di buzy kan . :)
lama tanpa khabar berita buakan bermaksud sudah tiada , ini baru mahu bercerita tentang saia yang sudah lama hilang tidak bersuara .
apa cerita mengundang harian dijiwa , coretan demi coretan cuba diluahkan sedaya upaya .

pertama ! cerita pasal bzy sb SUKAN TAHUNAN . ahh ! mmg sebok lah kot . saia sbg ahli rumah sukan LEKIR , sering menolong dan membantu juga . agaknyalah* HAHA ~ takut aku je TER-perasan aku membantu , padahal i do nothing . :( emm ! tapi aku tlg lah jugak , walaw xseberapa . sorry* . oke ! Lepas sebzy2x nya , so hari sukan pada hari khamis pon menjelma on 25feb10 . sangat sebok dengan JUALAN dan LEKIR . tak tolong sangat khemah . tapi , pagi tu menolong sume cikgu gak hias khemah . ape yang boleh tlg pada hari tu hanya sorakan dan sokongan . sb JUALAN untuk menjana pendapatan form6 sangat memerlukan tenaga kerja , padahal kami kekurangan kakitangan . wutever it is , semua berjalan dengan sangat lancar . Maka , dengan itu keputusan nya * RUMAH SUKAN LEKIR MMG MENJADI JUARA KESELURUHAN UNTUK TAHUN 2010 ! dengan gembirenye saia bertepuk tangan dan tersenym lebar . :)) Dengan happy online fb dan berstatus . . .
sila tekan gambar untuk tumbesaran . :)

Jadi x payah cakap la . LEKIR pegang tahun ni oke ! jom tgk gamba hari s
ukan siket . amek kat blog puan nik . :)
Teacher Rafidah , as a Ketua Rumah Sukan , Orang Kuat LEKIR
Syasya , Atlet Harapan .CheerL by LEKIR , numbo 2Hias Khemah , JOHAN LEKIRApa yang ada dalam Khemah ? , HAHA ~ kekampungan . sb tu menang . :)Perbarisan Rumah LEKIR , JOHAN ! comel kan dorang . HEE ~ igt lagi , kami yang g beli spek dorang tu . aha , Belalang oke ! :)

oke , tu je lah untuk sukan ek . gamba jualan takde lah pulak , tapi jualan hebat ! lagi2x float dan jagung , HAHA~
seronok je kot sb melayan planggan jualan . customer is always rite lolx !
lepas ni dah nak exam lah pulak . ishh ! risaw aku .
cakap pasal exam en cakap pasal exam en , 25feb tu jugak bebudak PPU 2009 amek result . dorang punye result sume superb dude ! aiyaaa . kalaw ktorang tak dapat capai target sir macam mane ? target yang mengata kan kami boleh capai yang macam dorang capai / lagi bagus ke . ahh ! down . down , down . :( tak suke macam ni la . aiyaa ~

HAPPY BIRTHDAY NUR ASYIKIN HUSSAIN ! MUAHHHX !

Friday, February 26, 2010

hilang lama , muncul !

salam sbg pembuka bicara .
seperti biasa , lama tak update sb terlalu bzy dgn apa yang patut di buzy kan . :)
lama tanpa khabar berita buakan bermaksud sudah tiada , ini baru mahu bercerita tentang saia yang sudah lama hilang tidak bersuara .
apa cerita mengundang harian dijiwa , coretan demi coretan cuba diluahkan sedaya upaya .

pertama ! cerita pasal bzy sb SUKAN TAHUNAN . ahh ! mmg sebok lah kot . saia sbg ahli rumah sukan LEKIR , sering menolong dan membantu juga . agaknyalah* HAHA ~ takut aku je TER-perasan aku membantu , padahal i do nothing . :( emm ! tapi aku tlg lah jugak , walaw xseberapa . sorry* . oke ! Lepas sebzy2x nya , so hari sukan pada hari khamis pon menjelma on 25feb10 . sangat sebok dengan JUALAN dan LEKIR . tak tolong sangat khemah . tapi , pagi tu menolong sume cikgu gak hias khemah . ape yang boleh tlg pada hari tu hanya sorakan dan sokongan . sb JUALAN untuk menjana pendapatan form6 sangat memerlukan tenaga kerja , padahal kami kekurangan kakitangan . wutever it is , semua berjalan dengan sangat lancar . Maka , dengan itu keputusan nya * RUMAH SUKAN LEKIR MMG MENJADI JUARA KESELURUHAN UNTUK TAHUN 2010 ! dengan gembirenye saia bertepuk tangan dan tersenym lebar . :)) Dengan happy online fb dan berstatus . . .
sila tekan gambar untuk tumbesaran . :)

Jadi x payah cakap la . LEKIR pegang tahun ni oke ! jom tgk gamba hari s
ukan siket . amek kat blog puan nik . :)
Teacher Rafidah , as a Ketua Rumah Sukan , Orang Kuat LEKIR
Syasya , Atlet Harapan .CheerL by LEKIR , numbo 2Hias Khemah , JOHAN LEKIRApa yang ada dalam Khemah ? , HAHA ~ kekampungan . sb tu menang . :)Perbarisan Rumah LEKIR , JOHAN ! comel kan dorang . HEE ~ igt lagi , kami yang g beli spek dorang tu . aha , Belalang oke ! :)

oke , tu je lah untuk sukan ek . gamba jualan takde lah pulak , tapi jualan hebat ! lagi2x float dan jagung , HAHA~
seronok je kot sb melayan planggan jualan . customer is always rite lolx !
lepas ni dah nak exam lah pulak . ishh ! risaw aku .
cakap pasal exam en cakap pasal exam en , 25feb tu jugak bebudak PPU 2009 amek result . dorang punye result sume superb dude ! aiyaaa . kalaw ktorang tak dapat capai target sir macam mane ? target yang mengata kan kami boleh capai yang macam dorang capai / lagi bagus ke . ahh ! down . down , down . :( tak suke macam ni la . aiyaa ~

HAPPY BIRTHDAY NUR ASYIKIN HUSSAIN ! MUAHHHX !